Liesbeth Halbertsma – Adviseur voor ontwikkeling van mensen en organisaties van de toekomst

Mijn naam is Liesbeth Halbertsma en ik adviseer en begeleid bestuurders en leidinggevenden in organisaties, afdelingen en teams die ontwikkeling en vernieuwing in de organisatie belangrijk vinden. Mensen die samen de organisatie van de toekomst willen creëren, waarin innovatie voorop staat en de organisatie divers is samengesteld.

Ik denk mee vanuit het perspectief en de ambities van de organisatie, van u als leidinggevende en ik zorg dat de weg naar de toekomst wordt versneld. Ik help bij het vormgeven van de gewenste toekomst.

Op basis van mijn jarenlange ervaring als directeur, adviseur en toezichthouder breng ik een wereld aan ervaring mee vanuit andere organisaties. Zo was ik directeur van de Baak Management Centrum VNO-NCW. Op dit moment ben ik voorzitter van de Raad van Toezicht van Leviaan. Ook ben ik lid van de Raad van Advies van de Masteropleiding Organisatiecoaching van de Haagse Hogeschool. Deze ervaring herleid ik voor u in heldere boodschappen en suggesties die inspireren. Ik kan u sturen in uw rol als leidinggevende in bijvoorbeeld een wetenschappelijke organisatie of een consultancy. Verder kan ik leren wat u kunt doen om een volgende stap te zetten en nieuwe wegen te verkennen.

Dit laat zich het beste organiseren op het werk en in het werk. Dus niet in een opleiding, maar gewoon in het werk, in bestaande vergaderingen of in een werkconferentie. Aan de hand van de dagelijkse processen en vraagstukken. Het resultaat is dat u binnen uw organisatie een doorbraak krijgt, kan versnellen en bovendien koers kan bepalen voor de toekomst.

In de afgelopen 30 jaar heb ik regelmatig onderzoek gedaan en artikelen geschreven over onderwerpen zoals de ontwikkeling van CEO’s in organisaties, Management Development, organisatiecoaching en verandertrajecten. Het meest recente artikel is “Kijk eens over je eigen grenzen” in het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties. Daarnaast vervul ik regelmatig de rol van dagvoorzitter op diverse bijeenkomsten.

Liesbeth Halbertsma werkt samen met:
Liesbeth Halbertsma

Liesbeth Halbertsma & Partners

Barbara Takacs

Takacs & Verheijden

Fer van den Boomen

Fer van den Boomen

Lilian Kolker

Share Dare and Care

Petra Bosse

Bosse in Business

Caroline van Frankenhuyzen

Caroline van Frankenhuyzen

Caroline Serré

CIC Company

Odette Meijer

CIC Company

Marieke van der Giessen

GiessenCo

Robert Stamboliev

Robert Stamboliev

Maria Daniëls

Maria Daniëls

Gert-Jan van Wijk

The World We Work In

Bart Heinrichs

MeetingCoaches.nl

Brigitte van Baren

Innersense

Claire de Lange

Marqup

Marion van de Guchte

Marqup

Annemiek vd Bosch

Marketing/Communicatie

Annemarie van Iren

Van Iren Consultancy

Nanja Mol

Nanja Mol

LIESBETH HALBERTSMA & PARTNERS

Leidsemeerstraat 8
2158 MK Buitenkaag

T +31 6 - 12 99 90 70

© Liesbeth Halbertsma | Disclaimer & Privacybeleid

VOLG ONS